Izolir AD

Bez autora
May 11 2010

AD "IZOLIR" je prva domaća fabrika i vodeća u oblasti proizvodnje predizolovanih cevi za daljinsko grejanje i prateće opreme, kao i u oblasti proizvodnje predizolovanih cevi za gasovode visokog pritiska. Osnovna delatnost AD ”IZOLIR”- a je proizvodnja. Termoizolacija - IZOPEN - predizolacija čeličnih cevi i cevnih elemenata poliuretanom za transport toplih i hladnih fluida. Ovom tehnologijom najčešće se izvode: toplovodi, vrelovodi, naftovodi, industrijska postrojenja za transport fluida, kućne instalacije, benzinske pumpe, ... Hidroizolacija - IZOPOL - predizolacija čeličnih cevi polietilenom, za transport gasa, vode, nafte i ostalih fluida gde se ne zahteva očuvanje termičkih svojstava protočnih fluida. Proizvodni program čine: - Predizolovana cevna tehnika EN 253 - Proizvodnja termoskupljajućih spojnica EN 489 - Proizvodnja polietilenskih cevi EN 253 - AKZ zaštita čeličnih cevi - Zavarivanje robotom - Predizolovane cevi DIN 30670 Naša strategija i naš adut su uvek novi proizvodi, gde naš tim stručnjaka već punih 25 godina radi na osvajanju novih tehnologija, usavršavanju starih i poboljšavanju kvaliteta postojećih programa kada su u pitanju tehnologije izolacije poliuretanom i polietilenom. Proizvodnja se obavlja na najsavremenijim opremama. Takođe, posedujemo ateste za gotove proizvode u skladu sa evropskim normama, kao i ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001...

Izolir ADAD "IZOLIR" je prva domaća fabrika i vodeća u oblasti proizvodnje predizolovanih cevi za daljinsko grejanje i prateće opreme, kao i u oblasti proizvodnje predizolovanih cevi za gasovode visokog pritiska.

Osnovna delatnost AD ”IZOLIR”- a je proizvodnja.

Termoizolacija - IZOPEN - predizolacija čeličnih cevi i cevnih elemenata poliuretanom za transport toplih i hladnih fluida. Ovom tehnologijom najčešće se izvode: toplovodi, vrelovodi, naftovodi, industrijska postrojenja za transport fluida, kućne instalacije, benzinske pumpe, ...

Hidroizolacija - IZOPOL - predizolacija čeličnih cevi polietilenom, za transport gasa, vode, nafte i ostalih fluida gde se ne zahteva očuvanje termičkih svojstava protočnih fluida.

Proizvodni program čine:

  • Predizolovana cevna tehnika EN 253
  • Proizvodnja termoskupljajućih spojnica EN 489
  • Proizvodnja polietilenskih cevi EN 253
  • AKZ zaštita čeličnih cevi
  • Zavarivanje robotom
  • Predizolovane cevi DIN 30670

Naša strategija i naš adut su uvek novi proizvodi, gde naš tim stručnjaka već punih 25 godina radi na osvajanju novih tehnologija, usavršavanju starih i poboljšavanju kvaliteta postojećih programa kada su u pitanju tehnologije izolacije poliuretanom i polietilenom. Proizvodnja se obavlja na najsavremenijim opremama. Takođe, posedujemo ateste za gotove proizvode u skladu sa evropskim normama, kao i ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001.

Podaci o firmi:

Izolir AD
Novosadski put bb
23000 Zrenjanin
Srbija
Telefon: 023 561 791; 023 535 720; 023 560 038
Fax: 023 530 745
E-mail: office@izolir.rs
Web: www.izolir.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik